Home » Okategoriserade » Fotografere din Westie ute

Fotografere din Westie ute

Å ta bilder av hundene er noe av det beste jeg vet! Og da aller helst ute i godt vær. Det er tross alt ikke så mye som er bedre enn å se hunder som leker og trives ute i grønt gress eller skog. Man kan se hvordan lykken bare stråler, og det er jo denne lykken jeg vil at bildene mine skal gjengi. For å lykkes med det målet stiller jeg visse krav til kamerautstyret mitt. Jeg må for eksempel har et kamera der jeg kan være sikker på at øyeblikkene fanges, og ikke bare blir til en uskarp gjørme, slik det kan bli om kameraet ikke klarer å fange de raske bevegelsene godt nok. Det er også viktig for meg med godt gjengitte farger, og da er et godt filter ofte redningen. Det er jo kjedelig om man har hatt nydelig lys og farger i virkeligheten, også får man opp bildene på skjermen og alt er grått og trist, eller hva?

En Westie hviler i gresset
Liten hund utendørs


Leave a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *